Over ons

Ons team

Hoi, ik ben Aline Bijleveld en ik studeer communicatie aan de HZ. Naast mijn functie als contactpersoon ben ik aangesteld als algemeen directeur. Ook ben ik verantwoordelijk voor de social media kanalen en de communicatie uitingen.
Hoi, ik ben Menno en ik studeer Finance & Control. Als financieel contactpersoon zorg ik voor de rekening en houd ik de ontvangsten en uitgaven bij.
Hoi, ik ben Jari en ben 20 jaar. Ik studeer bedrijfskunde en ben verantwoordelijk voor het overzien van de kwaliteit van ons werk en het voorzien van problemen
Hoi, ik ben Rens en ik ben 18 jaar. Ik studeer Finance & Control en ben magazijnbeheerder dus verantwoordelijk voor wat er in en uit het magazijn gaat.
Hoi, ik ben Michael en ik ben 22 jaar. Ik studeer HRM en mijn taak in Skylight is om de werkrelaties binnen het bedrijf te onderhouden.
Hoi, ik ben Mark en ik ben tweedejaars student commerciƫle economie. Ik ben verantwoordelijk voor de marketing en sales binnen ons bedrijf.
Hoi, ik ben David en ik ben 20 jaar. Ik studeer bedrijfskunde en bedenk graag nieuwe ideeƫn. Alles is eigenlijk wel mogelijk, je moet er alleen in geloven.
Hoi, ik ben Anco en ik studeer Sportkunde aan de HZ. Ik ben de website & productmanager.